· 

Чоловічі стрижки

Чоловічі стрижки

Звертаю Вашу увагу на різні підходи до засвоєння прийомів стрижок. Різні перукарські школи мають свої методики роботи із майстрами-початківцями. Логічно, коли молодий майстер починає працювати із більш досвідченими та, роблячи самостійні кроки у роботі, удосконалює свої навички притримуючись методик даної перукарської школи. Надалі, коли виникає відчуття того, що  учень вміє робити все те, що і його вчитель, потрібно шукати собі нового тренера, який зможе дати більше.

В умовах профтехосвіти легко розгубитися у напрямках, за якими хотілося б працювати, але останніми роками спостерігається тенденція до надання переваги перукарями-початківцями вузькому профілю навчання, де вони у вподобаній галузі поглиблюють свої знання і вміння. 

З метою ознайомлення із різними методиками стрижки пропоную уважно переглянути відеоматеріали та проаналізувати відмінності від класичних технік стрижки.


Знайомлю із неперевершеним майстром стрижки Дмитром Вашешніковим, який є засновником школи Demetrius. Його методика стрижки варта Вашої уваги. Побудова технології дуже логічна і зрозуміла. Якщо виявиться нагода повчитися у даній школі це буде дуже корисний досвід